Information

Den mjuka, behagliga kontakten med ytan av huden genom en massageterapeut eller en massagemadrass kan lossa inre spänning och stelhet och på detta sätt minska smärta. Framför allt skapar en Andullation-vibrerande massage med infraröd värme en stimulus som resulterar i utvidgning av blodkärlen, vilket leder till förbättrad cirkulation i den omgivande vävnaden. Denna effekt upplevs som behaglig värme.

Detta kan också upplevas gynnsamt för de som lider av psykiska besvär. Psykisk sjukdom har en effekt på organ och muskulatur via ryggmärgen och vegetativa nervsystemet. Så kallade psykosomatiska sjukdomar uppstår på detta sätt. Denna nära koppling kan vara en fördel i terapi, där massage kan användas för att skapa en harmonisk balans mellan kroppen och psyket.

Likaså kan massagen ha en stimulerande effekt på organ som är i obalans. Slaggprodukter frigörs och spolas ut via den ökade blodcirkulationen. Eftersom varje hudzon är ansluten med nervreflexer på inre organ, en Andullation-vibrerande massage har inte bara effekt på hud och muskulatur, utan också på de inre organen. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att upprätthålla den allmänna hälsan.

 

38232s_bild1_Foto_djd_hhp_home_health_products2

 

Biverkningar, risker

Finns det biverkningar? Andullation-vibrerande massage med infraröd värme är en reglerande terapi, vilket innebär att den stödjer och återuppväcker kroppens naturliga funktioner. Studier har visat att, med korrekt användning, att det inte finns några uppenbara biverkningar. Andullationsmassage har en uttalad positiv effekt på kroppen.  Det finns inga kategoriska riskindikationer!

Vi rekommenderar att få råd av en läkare för vissa tillstånd, exempelvis för personer med elektroniska implantat, gravida kvinnor och patienter med akuta sjukdomar, innan man börjar långtidsbehandling med en Andullation-vibrerande massage med infraröd värme. Behandlingen är helt smärtfri.  En tillfällig ökning av symptom under behandling är ett uttryck för en aktivering av metabolismen och som sådan ett positivt tecken.

 

Välkommen till ditt nya smärtfria liv